Ингредиенты:
лаваш тонкий — 1 упак.;
фарш — 250-300 г;
яйцо — 2-3 шт;
кетчуп, сметана, майонез (для заливки) ;
соль, специи,сыр ;
фарш — 250-300 г;
яйцо — 2-3 шт;
кетчуп, сметана, майонез (для заливки) ;
соль, специи,сыр ;
Приготовление:
Подготовьте фарш,как для котлет, на развёрнутый лаваш нанесите его равномерным слоем и дайте полежать минут 10-15, чтоб пропитался соком от фарша,стал более эластичным (при сворачивании в рулет не будет рваться лаваш).

Сверните намазанный лаваш в рулеты. Форму для выпечки смажьте маслом и уложите рулеты.

Джерело:http://vrutmilife.com
1 коментарі:
Click here for коментаріДоброго вечора. Даю попередження .Я адміністратор сайту http://vrutmilife.com/ .Треба мати совість як усі статті з нашого сайту. Крім того що берете статті не кладете джерело.Можна брати ну одну дві статті, але не всі під ряд. Як берете статтю залишаєте відкритту силку не більше двох статтів у день . Якщо не будете дотримуватися цих правил я заблокую доступ до сайту. З повагою адміністратор http://vrutmilife.com/.
ConversionConversion EmoticonEmoticon